Zoek
Datum: 29 april 2022
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Gerrit met pensioen

Vandaag namen we met een lach en een drankje in de hand, afscheid van onze collega Gerrit Jochems. Hij gaat met welverdiend pensioen!

In 2007 kwam Gerrit -voor de tweede maal- bij Markus in dienst als machinist en al snel kwam daar de functie van chauffeur bij. Hij is een echte duizendpoot en manusje-van-alles; breed inzetbaar, flexibel en hij denkt graag mee in het belang van Markus. Wanneer iemand een helpende hand nodig heeft, staat Gerrit klaar. Soms zelfs zo hulpvaardig, dat hij zijn eigen werkzaamheden weleens vergat. Hij bracht altijd gezelligheid met zich mee en was en is een graag geziene collega. Gerrit, het ga je goed! Geniet van je pensioen en we hopen je zeker nog eens te zien bij onze bedrijfsfeestjes!